Spadávka

Rastr / vektor

Barva

Lepolero / sklad

Tiskové PDF

Vytrhneme vám trn z paty

A ani na to nepotřebujeme titul doktora medicíny. Občas se stane, že vám hoří termíny. Nezoufejte! Dobře mířená dávka deště uhasí každý požár. Rain tiskárna dokáže některé zakázky zpracovat i během několika málo hodin. Navíc vám zboží rychlostí blesku doručí přímo náš obchodní zástupce nebo přepravní firma. V obou případech gratis!

Tím však naše vstřícnost nekončí. Pomocnou ruku vám podáme, i když se dostanete do jiných šlamastik. A příklad z praxe?

Byla jednou jedna začínající firma. (Pokud sami podnikáte, dobře víte, jak krutý dokáže být konkurenční boj. Proto jsme se rozhodli firmu nejmenovat.) Jednatel firmy se na nás obrátil s žádostí o podpoření výroby sportovního kalendáře. Výrazně jsme mu pomohli srazit cenu dolů. Jenže klient firmičce kalendáře nezaplatil. A jak jsme zmínili, byla to firma začínající, takže volného kapitálu nazbyt neměla.

Jednatel udělal to nejlepší, co mohl. Hrál fér. Kontaktoval nás a na rovinu řekl, že nemá peníze na úhradu tisku. O drobné se rozhodně nejednalo. Protože nám ale vize firmy byla sympatická, pověřili jsme náš speciální tým, aby celou situaci podrobně zanalyzoval. Expertiza mluvila jasně ve prospěch firmy. Proto jsme se rozhodli vytrhnout jí trn z paty.

S platbou jsme počkali, firma k nám převedla veškeré své další tisky – naštěstí již pro solventní zákazníky – no a dokonce i my jsme zjistili, že služby poskytované firmou se nám hodí. Tak jsme si o ně řekli. Tímto způsobem nám postupně dlužnou částku splatila.

Dnes je ze začínající firmy prvotřídní marketingová firma. Firma, které jsme pomohli překonat nejedno těžké období. Firma, která prosperuje a ráda se k nám vrací se svými zakázkami. Kdo ví, jak by skončila, kdybychom trvali na původním datu splatnosti a firma si musela na platbu půjčit na vysoký úrok…

A s jakým trnem můžeme pomoci vám? →